• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by  Laetitia Ruytinx  |  Kinderfotograaf  |  Zoutleeuw  |  Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij het boeken van een fotosessie gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden:

Algemeen

 

De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.
 

Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant Laetitia Photography toestemming om alle gemaakte foto’s te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals website, portfolio, nieuwsbrief, sociale media, eigen gebruik en eventuele toekomstige activiteiten. Wil de klant een specifieke foto niet online terug zien kan dit overlegd worden. Wil de klant vrijwel geen enkele foto online dan moet dit schriftelijk gemeld worden aan de fotograaf.
Laetitia Photography zal nooit foto’s zonder toestemming van het/de model(len) aan een ander (commercieel) bedrijf doorspelen. Bij publicatie in een (online) magazine zal altijd toestemming worden gevraagd.

 

 

Voor de fotoshoot
 

Voor de fotoshoot wordt een afspraak gemaakt die voor de fotografe en de klant beiden schikt. De afspraak is pas definitief zodra de fotograaf een bevestiging heeft gestuurd.
Het geleverde aantal foto’s wordt op voorhand vastgelegd. Meer bestanden kunnen verkregen worden mits een toeslag.


In geval van slecht weer (regen, zeer donkere lucht) mag de fotoshoot worden afgezegd door fotografe of klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten.
 

Te laat komen = minder fotoshoot tijd. Zodat de fotoshoot na u gewoon op tijd kan starten.

 

 

Betaling

De klant kan contant betalen of gebruik maken van de bancontact app. De klant ontvangt de foto’s nadat het volledige bedrag betaald werd.

 

De foto’s

Uit alle gemaakte foto's maakt de fotograaf een selectie. Deze foto’s worden onbewerkt, op lage kwaliteit en met watermerk dmv een online galerij naar u verzonden. In deze galerij kunt u uw favorieten aanduiden. De onbewerkte foto’s mogen niet opgeslagen worden.
De gekozen foto's worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf.
De onbewerkte foto's kunnen onder geen beding verkregen worden.
 

De foto's worden geleverd in jpg formaat, en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere, hieronder valt ook bijsnijden. In de prijs is het aantal bewerkte beelden op hoge resolutie inbegrepen, alsook de gekozen foto’s in kleine resolutie met watermerk. Deze zijn geoptimaliseerd voor sociale media en mogen ook hiervoor gebruikt worden.


De foto's blijven eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de sessie en bestanden koopt de klant het recht om de foto's te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto's gebruikt voor commerciële doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s door te geven aan andere (commerciele) bedrijven zonder toestemming.

Cadeaubonnen en kortingsbonnen

Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen. Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij Laetitia Photography en geldig tot en met 1 jaar na uitgifte datum en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

 

Privacy

Laetitia Photography zal in geen geval persoonlijke gegevens (email, telefoon, etc) doorgeven aan derden of openbaar maken.

Aansprakelijkheid

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiele schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de fotograaf. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag

Laetitia Photography stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto's dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Hieronder vallen onder andere de volgende situaties: kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden, en nog veel meer...