top of page

Privacybeleid

Dit privacybeleid wil je op de hoogte brengen van ons beleid en onze praktijken rond het verzamelen, gebruiken en verspreiden van de informatie die je via onze website of via Octoa hebt doorgegeven (gespecialiseerd beheerplatform voor beroepsfotografen).
 

Verantwoordelijkheid voor de gegevensverwerking
Laetitia Photography is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens op zijn website www.Laetitiaphotography.be of via Octoa (contactformulier, vragenlijst en ondertekening van het contract).
 

Doel waarvoor de gegevens worden gebruikt
De gegevens die je ons doorgeeft, worden uitsluitend gebruikt om onze klant-dienstverlener relatie te optimaliseren (organisatie van je sessie, opmaken van prijsopgaves, facturen, ...). Ze worden dan ook alleen met dat doel bijgehouden.
We verzamelen ook de informatie die je ons via e-mail of mondeling meedeelt. We verzamelen die informatie om kwalitatieve diensten te kunnen leveren die aan je verwachtingen voldoen.
 

Contactformulier
Wanneer je via onze website een contactaanvraag invult, krijgen wij jouw gegevens door, zoals je naam en voornaam, je e-mailadres, telefoonnummer en andere informatie die in het bericht staat.


Ondertekening van een contract
Ter bevestiging van je bestelling word je gevraagd om een contract te ondertekenen. Dit kan met de hand gebeuren of via Octoa. In het contract staan je persoonsgegevens en de informatie over de shoot (datum en plaats van de sessie, prijs, ...).


Vragenlijst
We leggen je vragenlijsten voor zodat we beter begrijpen wat je precies van onze diensten verwacht en we daar bijgevolg beter op kunnen inspelen. Als je bepaalde informatie liever niet doorgeeft, ben je in geen geval verplicht om al die vragen te beantwoorden.


Verspreiding van je gegevens
Laetitia Photography verkoopt, verhuurt en deelt je gegevens niet met derden. Geen enkele informatie die je ons toevertrouwt, wordt verder doorgegeven.


Recht op kennisneming en op bezwaar
Als eigenaar van de gegevens heb je het recht om ervan kennis te nemen, ze bij te werken, te corrigeren of te vragen dat ze worden verwijderd. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen over zaken die verband houden met de verwerking van die gegevens.
Je kunt die rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar info@laetitiaphotography.be


Beveiliging van je gegevens
Laetitia Photography verbindt zich ertoe om alle mogelijke maatregelen te nemen om de gegevens te beschermen die zijn klanten hem hebben toevertrouwd. Om die gegevens in alle veiligheid te kunnen bijhouden, is voor de oplossing Octoa gekozen. Dit is een professioneel en beveiligd platform.


Opslagduur van je gegevens 
We houden je gegevens net zo lang bij als nodig is om de gevraagde diensten te leveren of voor andere essentiële redenen zoals het naleven van wettelijke verplichtingen, oplossen van klachten en toepassen van ons beleid.


Bezoekersstatistieken
Cookies houden je surfgedrag bij voor statistische doeleinden. Zo kunnen we zien hoe vaak je onze site bezoekt en welk traject je daarbij aflegt. We doen dit omdat we je een betere surfervaring willen aanbieden.

bottom of page