top of page

Faq

Waar is je studio gelegen?

Ik woon in Zoutleeuw en daar vind je dan ook mijn studio.

Op welke fotografie ligt je focus?

Mijn focus ligt op foto's waar JIJ (als vrouw, als mama) óók opstaat!

Newborn en familiefotografie behoort daar uiteraard ook toe. 

Ik neem maximum 10 huwelijken per jaar aan, dus snel zijn is je boodschap.

Ook is het aantal doopvieringen, feestjes, .. beperkt per jaar.

Ben je een Fierce Boss Lady? Ik fix je mooie en authentieke foto's voor je website! :)

Wat zijn je prijzen?

Deze kan je terugvinden op de prijzen pagina. Ik werk met een begin prijs die je na de shoot kan upgraden (meer foto's, groter album,...) Huwelijken zijn een uitzondering, deze prijzen zijn op aanvraag.

Waarom liggen de prijzen van de  D i c h t e r b i j  sessies lager?

Omdat ik vind dat mama's te weinig tijd maken om met hun kroost op de foto te gaan. En mannen.. die zien die mooie momenten niet, dus dan doe ik dat! :) En ook omdat mama's dat verdienen! Point finale, deh!

Reken je verplaatsingskosten?

Mijn auto rijdt uiteraard niet op lucht.. Helaas. Bij alle sessies komt er daarom €0,35/km (heen en terug) bij, gerekend vanaf mijn woonplaats in Zoutleeuw.

Hoe boek ik een sessie?

Dat kan via mail of via het contact formulier.

Wat draag ik tijdens een sessie?

Iets waar je je comfortabel in voelt! Stuur me gerust enkele combinaties door als je niet zeker bent. Enkele weken voorafgaand jullie shoot, krijg je van mij een mailtje naar een pinterest bord vol inspiratie.

Wat met slecht weer?

Dan herzetten we de shoot. Tot zo vaak dat we mooi weer hebben.

Krijgen we alle beelden van onze shoot?

Ik maak uit alle gemaakte beelden een eerste selectie op basis van compositie, licht, stijl,.. (Niemand heeft iets aan foto's met gesloten ogen of vierdertig dubbele kinnen, right?) Deze beelden bewerk ik en kunnen jullie daarna terugvinden in jullie online galerij. Hier kunnen jullie, afhankelijk van jullie gekozen formule, het vooraf afgesproken aantal beelden downloaden OF er voor kiezen om de hele galerij te downloaden (salut keuzestress!)

Wanneer zijn onze foto's klaar?

Ik bezorg je enkele dagen na jullie shoot al een mooie preview. Een 3 tal weken daarna staan de foto's in jullie online galerij.

Kan ik prints en/of een album bestellen?

Dat kan zeker! Jullie online galerij bevat een online shop met mooie producten. Bij elke sessie van 1u is standaard een 15x15cm album inbegrepen.

Zet je de beelden op je website/socials?

Ik ben uiteraard altijd fier op de beelden die ik maakte! Maar wensen jullie liever geen beelden online terug te zien, vermeld dit dan zeker even. 

Hopelijk tot snel,

Laetitia

bottom of page